Daha kısa sürede dönebilir

Juventus, İtalya'nın milli takım kampında sakatlanan Claudio Marchisio'nun ön çapraz bağlarında yırtığa rastlanmadığını savundu ve İtalya Futbol Federasyonu tarafından, ön çapraz bağlarındaki "yırtık" nedeniyle sahalardan en az 6 ay uzak kalacağının açıklanmasının aksine Marchisio'nun futbola daha kısa sürede dönebileceği belirtildi.

NTV Spor 28.03.2015 - 16:04
Daha kısa sürede dönebilir

İtalya Milli Takımı'nın antrenmanında sakatlanan ve ön çapraz bağlarındaki yırtık nedeniyle sahalardan en az 6 ay uzak kalacağı açıklanan Juventuslu Claudio Marchisio'nun "çok daha önce" iyileşebileceği iddia edildi.
     
Juventus Kulübü'nden yapılan açıklamada, daha önce milli takım doktorları tarafından sağlık kontrolünden geçirilen ve ön çapraz bağlarındaki "yırtık" nedeniyle sahalardan en az 6 ay uzak kalacağı İtalya Futbol Federasyonu tarafından açıklanan Marchisio'nun, kulüp tarafından tekrar muayene edildiği belirtildi.
     
Açıklamada, milli takım kafilesinden ayrılarak Juventus'un tesislerine gelen 29 yaşındaki Marchisio'nun sağ ayağının röntgeninin, kulüp doktoru Carlo Faletti tarafından tekrar çekildiği ve ön çapraz bağlarında muhtemel bir yırtığın tespit edilmediği vurgulandı.
     
Marchisio'nun sağlık durumundaki gelişmelerin sürekli olarak gözlemleneceği ve İtalyan futbolcunun tahmin edilenden çok daha kısa bir sürede sahalara dönebileceği ifade edildi.

Sayfa Yükleniyor...