"Kalmak istiyorum"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, sarı lacivertli kulüpte kalmak istediğini söyledi. Final-Four için temkinli konuşan Sırp antrenör, bu yıl parmakla gösterilen bir takım olduklarını belirtti.

NTV Spor 31.03.2015 - 11:16
"Kalmak istiyorum"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, sarı lacivertli kulüpteki geleceği ve hedefleri hakkında Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın resmi yayın organı Gençlik Spor Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Ülker'de kalma isteğini dile getiren Obradovic, "Bizlere inanan çok büyük bir taraftar kitlemiz var. Salon ve basketbol sevgisi anlamında büyük bir avantaja sahibiz. Burada mutluyum ve basketbola konsantreyim. Bu birlikteliğin taraflar açısından herkesin istediği ve mutlu olacağı şekilde devam edeceğini umuyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Ülker'deki ikinci sezonunun daha iyi geçtiğini belirten tecrübeli antrenör, "Bu sezonla birlikte takıma, oyunculara ve şehre daha fazla adapte olabildim. Bu yıl sistem yavaş yavaş oturuyor. Dolayısıyla bu sene, geçen yıla oranla daha fazla parmakla gösterilen bir takım olduğumuzu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.


Euroleague'deki durumları hakkında da konuşan Obradovic, Final-Four için temkinli konuştu. Sırp teknik adam, "Şu an sezonun en önemli bölümündeyiz ve bunun bilincindeyiz. Final-Four'a henüz uzağız. Bu konuda ya da daha henüz yaklaşmamış olan hiçbir şey hakkında konuşmak istemiyorum.  Daha yolumuzda çok önemli 2 maç bizi bekliyor. Kime karşı oynarsak oynayalım çok sıkı bir oyun olacaktır. Çünkü Play-Off gerçekten zordur. Her şeyi adım adım düşünmeliyiz" ifadelerine yer verdi.

 

Sayfa Yükleniyor...