Medicana Sivasspor kupaya odaklandı!

Medicana Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Kayserispor'u yenerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

NTV Spor 06.04.2015 - 12:36
Medicana Sivasspor kupaya odaklandı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın konuk edeceği Kayserispor'u yenerek adını yarı finale yazdırmayı planlıyor.
     
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle 12 puan toplayan ve son 16 turu maçında ise Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup ederek eleyen kırmızı-beyazlı ekip, bu başarısını çeyrek finalde de sürdürdü.
     
Çeyrek final ilk maçında deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak avantajlı bir skor elde eden Yiğidolar, yarın konuk edeceği Kayseri temsilcisini yenerek yarı finale kalmanın hesaplarını yapıyor.
     
Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı 6 kupa maçında yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor'da, tüm hesaplar Kayserispor engelini aşma üzerine kuruldu.
     
Kayserispor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan kırmızı-beyazlı ekip, kulüp tesislerinde kampa girerek maç saatini bekleyecek.
     
Medicana Sivasspor-Kayserispor maçı yarın saat 20.00'de 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

Sayfa Yükleniyor...