Ankara'da maçın ardından...

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Ziraat Türkiye Kupası maçı tekrar seyretmeden karşılaşmanın hakemi hakkında yorum yapmayacağını belirtti. Başkan İlhan Cavcav ise maçın hakemini eleştirerek, "Bursaspor'u tebrik ediyorum. Ama karşılaşmada tebrik edilmesi gereken biri varsa o da maçın hakemiydi. Allah böyle hakemleri başımızdan eksik etmesin. Hakemi kutluyorum" dedi.

NTV Spor 14.04.2015 - 21:59
Ankara'da maçın ardından...

Oyuncularını tebrik eden Mesut Bakkal, "Maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum. 10 kişi kalıp golü de yedikten sonra demoralize olduk. Bursaspor gibi kaliteli bir takıma karşı 10 kişi kalınca işiniz de zor oluyor" ifadelerini kullandı.
     
Bakkal, maç sırasında taraftarlarla girdiği diyaloğa ilişkinse "Devamlı konuşma, devamlı taktik, devamlı sataşma... Böyle bir tatsızlık yaşandı. 2-1 galibiz, destek olunacağına kulübeyle, teknik direktörle oynama... Bir garez olduğunu düşünüyorum ama herkese mal etmek de istemiyorum" şeklinde konuştu.
     
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise maçın hakemini eleştirerek, "Bursaspor'u tebrik ediyorum. Ama karşılaşmada tebrik edilmesi gereken biri varsa o da maçın hakemiydi. Allah böyle hakemleri başımızdan eksik etmesin. Hakemi kutluyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...