Altınordu, Karşıyaka'ya gol yağdırdı!

PTT. 1. Lig'in 28. haftasındaki İzmir derbisinde Altınordu, deplasmanda Karşıyaka'yı 5-0 mağlup ederek ligde üst üste 4. galibiyetine ulaşırken, rakibine de play-off yarışında ağır bir yara aldırdı.

NTV Spor 17.04.2015 - 21:13
Altınordu, Karşıyaka'ya gol yağdırdı!

PTT 1. Lig'de 28. haftanın açılış maçında Altınordu, Karşıyaka'ya konuk oldu. İzmir Alsancak Stadı'nda oynanan maçı, Altınordu 5-0'lık skorla kazandı ve rakibine büyük bir şok yaşattı.

Ligde üst üste 4. galibiyetine uzanan Altınordu'ya 3 puanı getiren golleri, 17. dakikada kendi kalesinde Cenk, 26. dakikada Yusuf, 48. ile 58. dakikalarda Kerim ve 76. dakikada yine kendi kalesine Rıdvan kaydetti.

Bu sonucun ardından Altınordu puanını 38'e yükseltirken, Karşıyaka ise 42 puanda kaldı ve play-off yarışında ağır bir yara aldı.

PTT 1. Lig'in 29. haftasında Altınordu evinde Şanlıurfaspor'u konuk edecekken, Karşıyaka ise Denizlispor deplasmanına gidecek.
     
KARŞIYAKA - ALTINORDU: 0-5    
Stat: İzmir Atatürk
Hakemler: Abdülkadir Bitigen, Serhan Malkoç, Ömer Tevfik Özkoç
Karşıyaka: Behram Zülaloğlu, Floresta, Junior, Onur Okan (Dk. 73 Onur Alkan), Rıdvan Şimşek, Mustafa Aşan, Mehmet Yiğit, Yenal Tuncer, Cenk Güvenç (Dk. 31 Ramazan Sal), Mehmet Ayaz (Dk. 77 Erdi Kasapoğlu), Ahmet Arı
Altınordu: Tolgahan Acar, Rıza Efendioğlu, Göksu Türkdoğan (Dk. 81 Taha Balcı), Erdoğan Yeşilyurt, Kerim Avcı (Dk. 75 Timur Temeltaş), Arif Morkaya, Gökhan Yılmaz, Berkay Samancı, Kemal Cingirt, Yusuf Abdioğlu, Cengiz Ünder (Dk. 69 Halil İbrahim Tuna)
     
Goller: Dk. 17 Cenk Güvenç (kendi kalesine), Dk. 25 Yusuf Abdioğlu, Dk. 49 ve 58 Kerim Avcı, Dk. 76 Rıdvan Şimşek (kendi kalesine) (Altınordu)
     
Sarı kartlar: Dk. 24 Cenk Güvenç, Dk. 68 Rıdvan Şimşek, Dk. 86 Mustafa Aşan (Karşıyaka)
     

Sayfa Yükleniyor...