Derbide olaylar! Seyirciler çıkartıldı

Erkekler Voleybol 1. Ligi klasman maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanması gereken müsabakadan önce çıkan olaylar nedeniyle karşılaşmanın seyircisiz oynanmasına karar verildi.

NTV Spor 18.04.2015 - 15:35
Derbide olaylar! Seyirciler çıkartıldı

Atatürk Voleybol Salonu'nda saat 14.00'te başlaması planlanan karşılaşma öncesinde hakemler sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle takım kaptanlarıyla konuştu. Kaptanlar tribünlere giderek seyircilere sahaya bir şey atmamalarını aksi takdirde salonun boşaltılacağını söyledi.

Yaklaşık 6 dakika gecikmeyle başlamak üzereyken, tekrar yabancı madde atılmasıyla müsabaka hakemleri Beşiktaş tarafına 3. uyarıyı yaparak içeriye gitti.

Bu sırada her iki takım oyuncuları ısınmaya devam etti. Tribünlerdeki seyirciler ise karşılıklı küfürlü tezahüratlarını sürdürdü.

SALONA PATLAYICI MADDE VE MEŞALE ATILDI
Beşiktaş taraftarının bulunduğu bölümden sahaya patlayıcı madde atılınca Fenerbahçeli seyircilerin bulunduğu taraftan salona meşale atıldı. Bunun üzerine hakemler, güvenlik gerekçesiyle Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarının salondan çıkartılmasına karar verdi.

İlk olarak Beşiktaş seyircisi dışarıya çıkartıldı.

Taraftarların birbiriyle karşılaşmaması için siyah beyazlıların salonun etrafından uzaklaştırılmasının ardından Fenerbahçeli seyirciler de dışarı çıkartıldı.

Sayfa Yükleniyor...