3 Büyükler'e şansı tutmuyor

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Galatasaray maçıyla teknik direktörlük kariyerinde '3 Büyükler'e karşı 6. sınavını veren Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sahadan yine galibiyetle ayrılamadı.

NTV Spor 01.05.2015 - 13:39
3 Büyükler'e şansı tutmuyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde, '3 Büyükler' olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı verdiği 6 sınavda da galibiyet yüzü göremedi.
     
Ligde geçen sezon Gaziantepspor'un, bu sezon ise Medicana Sivasspor'un başında verdiği 5 sınavda da galibiyet sevinci yaşayamayan Sergen Yalçın, takımı Sivasspor'un dün deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray'a 4-1 yenilmesiyle bu şansızlığını kıramadı.
     
Yalçın yönetimindeki Medicana Sivasspor, bu sezon sahasında oynadığı maçlarda ligin 21. haftasında Galatasaray'a 3-2, 23. haftasında da Beşiktaş'a 1-0 mağlup olmuştu.
     
Teknik direktör Yalçın'ın geçen sezon görev yaptığı Gaziantepspor ise Fenerbahçe'ye 3-0, Beşiktaş'a 2-1 yenilmiş, Galatasaray ile 0-0 berabere kalmıştı.

Sayfa Yükleniyor...