Dev final NTV Spor'da

TEB BNP Paribas İstanbul Açık'ta şampiyonluk için Roger Federer ile Pablo Cuevas karşı karşıya gelecek. Cuevas, bu sezon 2. turnuva zaferi için sahaya çıkacak. Federer ise 2012'den bu yana ilk kez toprak kortta kazanmak istiyor.

NTV Spor 02.05.2015 - 23:05
Dev final NTV Spor'da

TEB BNP Paribas İstanbul Açık heyecanı Roger Federer - Pablo Cuevas finali ile son bulacak... Saat 17.00'de başlayacak dev final, NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı olarak yayınlanacak.

Dünya sıralamasında 2. basamakta bulunan Federer, 2. Ve 3. turda 3'er set kortta kaldı. Bu sezon 4. ATP turnuvası finalini oynayacak Federer, toprak kortta, 2012'den bu yana ilk turnuva zaferini arıyor.

Federer son olarak 2012'de Madrid Masters'ı kazanmıştı. O yıl turnuvanın mavi toprak üzerinde oynanması tartışmaları beraberinde getirmişti. Federer, Pablo Cuevas karşısında görkemli kariyerinin 128. final maçına çıkacak.

Halen dünya sıralamasında 23. basamakta bulunan Cuevas'ın ise kariyerinde 3 turnuva şampiyonluğunu bulunuyor. Uruguaylı raket bu şampiyonlukların birini bu yıl Sao Paulo'da kazandı. Cuevas, kariyeri boyunca çıktığı 3 turnuva finalini de kazanmayı başardı.

 

Sayfa Yükleniyor...