"Bütün futbolcularımızı kutluyorum"

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u rakip sahada 2-0 yenen Beşiktaş'ın yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, mükemmel bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

NTV Spor 03.05.2015 - 23:07
"Bütün futbolcularımızı kutluyorum"

Beşiktaş'ın yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Müsabaka sonrası stat çıkışında açıklamalarda bulunan Mete Vardar, Trabzonspor deplasmanı her zaman için zorlu olduğunu belirterek, "Bugün çok iyi bir maç seyrettik ve sonunda da 2-0 kazandık. Önümüzdeki hafta Gaziantepspor'la yine çok önemli bir karşılaşma oynayacağız" dedi.
     
Her iki takım için de 3 puanın önemli olduğunu bir müsabakaya çıktıklarını dile getiren Vardar, "Ligin son döneminde böyle bir futbolu gözetiyor olmamız, açıkçası çok daha keyif verdi. Ben oyuncuları gerçekten kutluyorum. İnşallah lig bitince onlar için daha özel şeyler söyleyeceğim. Çünkü onlar her şeyi hak ediyor'' diye konuştu.
     
Vardar, 25 kişilik bir kadroları olduğunu da vurgulayarak, ''Arkadaşlarımız birbirlerine sıkı bir şekilde sarılmış durumda. Onları kutluyorum. Mükemmel bir maç oynadılar'' ifadelerini kullandı.

"SIVOK'UN BURNUNDA KIRIK YOK"
Mete Vardar, maçta aldığı darbe nedeniyle hastaneye kaldırılan Tomas Sivok'un burnunda kırık olmadığını söyledi.
      
Sivok'un sağlık durumuyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine Vardar, "Çok şükür burnunda kırık yok ama suratı iyi değil. Konya'daki maçımızda Mustafa aynı talihsizliği yaşamıştı. Sivok biraz önce hastaneden geldi" dedi.

Sayfa Yükleniyor...