"Kapıları kıracağım"

FIFA Başkan adayı Prens Hüseyin seçim öncesi yaptığı konuşmada, kurumun tüm kapılarını söküp atacağını ve kurumu şeffaf hale getireceğini vaat etti.

NTV Spor 29.05.2015 - 17:57
"Kapıları kıracağım"

Seçime geçilmeden önce ilk konuşmaya adaylardan Prens Ali bin al-Hüseyin yaptı. Ürdünlü aday, "Bütün dünyanın gözü üzerimizde. Bu ilk kez olmasa da, bu kez her şey ortada. Bizler birleştirme ve iyileştirme gücüne sahip futbolun koruyucularıyız. Ne yazık ki bir virüsün bu oyunu sardığını, moral olarak tüm organizasyonun çöktüğünü görüyoruz. Ama unutulmasın her karanlığın sonu aydınlıktır. Bugün bu salonda bulunan güven ortamından ötürü onur duyuyorum. Bu durumdan çıkabilmemiz için kendisini bu davaya adamış bir lidere ihtiyacımız var" dedi.

"OY VERİRKEN KALBİNİZE, MANTIĞINIZA KULAK VERİN"
Prens Hüseyin, "İşler kötü gittiğinde ben sizden kaçmayacağım. Ve söz veriyorum bu organizasyonu daha sağlıklı bir şekle getireceğim" dedi. Prens Hüseyin, "Seçildim takdirde, FIFA'nın tüm kapılarını söküp atacağım. Burada tek adamlık yapmayacağım. Bütün dünyanın saygısına aç durumdayız. Bu kurumu yeniden saygın hale getirmek için bana katılmanızı umuyorum. Oy verirken kalbinizin ve mantığınıza kulak verin" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...