Çalımbay'a sert eleştiri

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın istifasına ilişkin, "Rıza hoca, cazip teklifleri değerlendirmek için böyle bir istifa kararı aldı. Saygı duyuyoruz. Allah yolunu açık etsin" dedi.

NTV Spor 28.06.2015 - 11:56
Çalımbay'a sert eleştiri

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, Çalımbay ile daha önce anlaştıklarını anımsatarak bu süreçte ciddi bir problemin yaşanmadığını söyledi.

Tecrübeli hocanın görüştüğü başka takımların olmasının, istifasında etkili olduğunu iddia eden Serttaş, "Rıza hoca, cazip teklifleri değerlendirmek için böyle bir istifa kararı aldı. Saygı duyuyoruz. Allah yolunu açık etsin" diye konuştu.

Serttaş, Çalımbay'ın, istifasının gerekçeleri arasında saydığı Servet Çetin ve Sinan Kaloğlu gibi oyuncularla henüz sözleşme yenilenmemiş olmasına da değinerek, "Bu bahaneler Rıza hocaya yakışmadı. Bu oyuncular, astronomik rakamlar istediler. Bizim de görüşmelerimiz hala devam ediyor. Rıza Çalımbay da bunu biliyordu. Bunlar sadece bahane" dedi.

Mersin İdmanyurdu yönetimi olarak daha sonra detaylı bir açıklama yapacaklarını kaydeden Serttaş, teknik direktörlük konusunda gündemlerinde isimler olduğunu ve arayışlara başladıklarını kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...