"Arda'nın transferi 3-4 gün içinde açıklanacak"

Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut, iki oyuncunun son durumuyla ilgili Ntv Spor'a konuştu. Arda'nın İspanya, İngiltere ve Fransa'dan bir takıma gideceğni söylerken, Emre'nin de kariyerine yurt dışında devam edeceğini açıkladı.

NTV Spor 01.07.2015 - 14:31
"Arda'nın transferi 3-4 gün içinde açıklanacak"

Barcelona iddialarını yalanlayan Ahmet bulut, "Barcelona'da kimseyle görüşmem olmadığı için gazetelere çıkan haberler spekülasyon. Şu anda hangi takıma gideceği konusunda bir açıklama yapmam doğru olmaz. Ben de burada nereye gideceğini açıklamak isterdim ama biraz daha sabır gerek. 3-4 gün sonra zaten kulübü hangi takıma gideceğini açıklayacak" dedi.

Arda'nın transfer olmasının serbest kalma bedeli olan 41 milyon euro'yu verecek takım anlamına geldiği yorumu üzerine, "Bu parayı verecekler. Şu anda hangi ülkeye gideceğini söylersem nereye gideceği ortaya çıkar. Fransa derim Paris ortaya çıkar. İspanya derim Barcelona veya Real Madrid anlaşılır. Zaten İngiltere'de bu parayı veren en fazla 5 takım olabilir" açıklamalarını yaptı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi bittikten sonra sarı-lacivertli ekibin yollarını ayırdığı Emre Belözoğlu'nun durumuyla ilgili de konuşan Ahmet Bulut, "Emre için bu durum şu an yeni. Biraz zaman lazım. Emre'yle ilgili bir kaç kulüple görüşmeye başladım. Ancak yurt dışındaki bir takımda oynayacak" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...