Aston Villa - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Premier Lig)

Premier Lig’de heyecan Aston Villa - Liverpool karşılaşmasıyla devam edecek. Zirve yarışında Manchester City ve Arsenal’İn gerisinde kalan Liverpool, Aston Villa karşısında üç puanla sahadan ayrılmayı hedefliyor. Matematiksel olarak şampiyonluk şansını kaybeden Klopp'un öğrencileri, ligde topladığı 78 puanla 3. sırada yer alıyor. Aston Villa ise bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken takımların başında geldi. Peki Aston Villa - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 12.05.2024 - 17:27
Aston Villa - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Premier Lig)

Aston Villa bu sezon ’in güçlü takımları karşısında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekti. Unai Emery’nin çalıştırdığı Aston Villa, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Liverpool ise aldığı üst üste kötü sonuçlarla ligde şampiyonluk yarışında havlu attı. Aston Villa ise sezonu ilk 4 takım arasında tamamlamaya çok yaklaştı. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek isteyen Aston Villa’da gözler Ollie Watkins, Leon Bailey gibi oyunculara çevrildi. Peki Aston Villa - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

?

Premier Lig’in 37. haftasında Aston Villa ve Liverpool kozlarını paylaşıyor. Mücadele 13 Mayıs Pazartesi günü saat 22:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ASTON VİLLA SON DURUM

Aston Villa bu sezon ligde oynadığı 36 karşılaşmada 20 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

Haftaya topladığı 67 puanla 4. sırada giren Emery’nin öğrencileri, Liverpool karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

LİVERPOOL SON DURUM

Liverpool bu sezon başından itibaren Manchester City, Arsenal gibi takımlarla şampiyonluk yarışı içerisindeydi.

Liverpool’un matematiksel olarak şampiyonluk ihtimali kalmadı. Liverpool bu sezon oynadığı 36 karşılaşmada 23 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Sayfa Yükleniyor...