"18 senelik ayrılığı hissetmedim"

Trabzonspor kafilesi, sezon hazırlıklarının ilk etabı için Hollanda'ya gitti. yeni teknik direktörü Şota Arveladze, yolculuk öncesinde yaptığı açıklamada, "18 sene uzun bir süre ama bu kadar uzun olduğunu hissetmedim. Çünkü sevdiğim insanlardan uzak kalamadım" dedi.

NTV Spor 03.07.2015 - 13:26
"18 senelik ayrılığı hissetmedim"

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şota Arveladze, ilk etap çalışmaları için Hollanda'ya gidecek olan kafilenin hareketinden önce havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Aradan bayağı zaman geçti. 18 sene uzun bir süre ama bu kadar uzun olduğunu hissetmedim. Çünkü ben de onları sevdiğim için sevdiğim insanlardan uzak kalamadım" dedi.
     
Trabzon'da her şeyin güzel geçmesini istediğini belirten Arveladze, "Trabzon çok sevdiğim bir yer. Hedefimiz de belli burada" diye konuştu.
     
Trabzon'dan özel uçakla Almanya'nın Düsseldorf kentine giden bordo-mavililer, buradan kara yoluyla Hollanda'nın Arnhem kenti yakınlarında kamp yapacakları otele geçecek.
     
Toplam 64 kişilik kafilede 30 sporcu yer alırken, Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, belindeki sakatlığı nedeniyle ülkesinde tedavisi süren Cardozo, sıtma olan Waris ile izinli Medjani ve M'bia'nın kafilede yer almadığını belirtti.
     
Hurma, Waris'in doktor raporunun kendilerine ulaştığını ifade ederek, bu oyuncuyla, daha önce ülkelerinin milli takım kamplarına katılan Medjani'nin 6 Temmuz, M'bia'nın ise 9 Temmuz'da kampa katılacağını vurguladı.
     
Bordo-mavililerde daha önce kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Constant da kafilede yer aldı.
     
Trabzonspor, 14 Temmuz'a kadar çalışmalarını sürdürdükten sonra, 16 Temmuz'da sahasında yapacağı UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı için Trabzon'a dönecek.

Sayfa Yükleniyor...