Kamp başladı

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor, yeni sezon hazırlıkları için Bolu'da kampa girdi.Teknik direktör Erkan Sözeri önemli açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 06.07.2015 - 12:59
Kamp başladı
 Karacasu beldesinde kamp yapan kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, kondisyon ağırlıklı çalıştı.
     
Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, kampa gençlerle takviyeli 27 oyuncuyla başladıklarını, buradaki çalışmalarının 16 Temmuz'a kadar devam edeceğini söyledi.
     
Sezon başı hazırlık kampını çok önemsediklerini belirten Sözeri, lige en iyi şekilde hazırlanmak için futbolcuların motivasyonundan da memnun olduğunu dile getirdi.
     
Erkan Sözeri, transferde ince eleyip sık dokuduklarını vurgulayarak "Bir yabancı forvet daha kadromuza katıp, yerli oyuncular da alacağız.Eksiklerimiz konusunda hazırlık maçları belirleyici olacak. Takımımızın ve oyuncu grubumuzun karakter yapısına uyan transferler yapacağız. Camianın tekrar bir üst lige çıkma beklentisi var. Hedefe oynayan ve tartışılmayacak oyuncuları kadromuza katmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
     

Sayfa Yükleniyor...