Kartal'ın rakipleri belli oldu!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Almanya'da kamp yapan Beşiktaş, sabah antrenmanıyla çalışmalarını sürdürdü. Beşiktaş ilk hazırlık maçlarında Sturm Graz ve Lille ile karşı karşıya gelecek.

NTV Spor 06.07.2015 - 14:14
Kartal'ın rakipleri belli oldu!

Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında bulunan Hotel Klosterpforte'de kamp yapan siyah-beyazlı ekibin, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman 1,5 saat sürdü.

Şenol Güneş, idman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. Isınma hareketleri ve istasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, çeşitli pas çalışmaları gerçekleştirdi.

İdmanın son bölümünde ise iki gruba ayrılan futbolcular, dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman sırasında zaman zaman çalışmayı durduran Şenol Güneş, oyuncularına uyarılarda bulundu.

İzinli olan Pedro Franco, Alexander Milosevic ve Gökhan Töre antrenmana katılmazken, idmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışan Atiba Hutchinson günü bireysel çalışmalarla tamamladı. Gökhan Töre'nin bu akşam, Pedro Franco ve Alexander Milosevic'in ise 10 Temmuz'da kampa katılacağı bildirildi. 

MOTTA KISA SÜRELİ SAKATLIK GEÇİRDİ
Beşiktaş'ın sabah gerçekleştirdiği antrenmanda Ramon Motta kısa süreli sakatlık yaşadı.

Pas çalışması sırasında yerde kalan Brezilyalı futbolcu, sağlık ekibinin müdahalesi sonrası çalışmaya devam etti.

Beşiktaş, akşam saatlerinde basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

 İKİ HAZIRLIK MAÇI BELLİ OLDU
Almanya kampında hazırlık maçı oynamadan tamamlayacak Beşiktaş'ın, Avusturya kampında yapacağı iki hazırlık maçını kimlerle ve nerede yapacağı belli oldu.

Yurt dışı hazırlık kampının ikincisi için 20 Temmuz'da Avusturya'ya gidecek siyah-beyazlılar, ilk hazırlık maçında 22 Temmuz'da kamp yaptığı ülkenin takımlarından Sturm Graz'la karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında ise 25 Temmuz'da Fransa ekiplerinden Lille ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlıların bir diğer Ligue 1 ekibi Nice ile de hazırlık maçı yapmak için görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi.

Avusturya kampını 4 Ağustos'ta tamamlayacak siyah-beyazlıların, bu tarihe kadar toplam 5 ya da 6 hazırlık maçı yapmayı planladığı ifade edildi.

Sayfa Yükleniyor...