Penaltılarda gülen Chelsea!

Hazırlık turnuvası kapsamında düzenlenen 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Chelsea, Barcelona'yı, Benfica da Club America'yı penaltı vuruşları sonunda mağlup etti.

NTV Spor 29.07.2015 - 11:18
Penaltılarda gülen Chelsea!
Avrupa'nın önemli futbol takımlarının da mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Chelsea, Barcelona'yı (4-2), Benfica da Club America'yı (4-3) penaltı vuruşları sonunda yendi.
     
Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kuzey Amerika turnuvasına 2 maçla devam edildi.
     
ABD'nin Maryland eyaletindeki FedEx Stadı'nda oynanan mücadelede İngiliz ekibi Chelsea ile İspanyol temsilcisi Barcelona karşılaştı. Chelsea, Katalan ekibinin transfer yasağı nedeniyle milli futbolcu Arda Turan'ın forma giymediği karşılaşmanın ilk yarısını, 10. dakikada Hazard'ın attığı golle 1-0 önde kapadı.
     
Barcelona, Suarez'in 52 ve Ramirez'in 66. dakikadaki golleriyle 2-1 öne geçti ancak Cahill, 85. dakikada kaydettiği golle Chelsea'nin beraberliği yakalamasını sağladı: 2-2. Kalan sürede gol olmayınca statü gereği penaltı vuruşlarına geçildi. Chelsea, penaltılarda Barcelona'yı 4-2 mağlup etti.
     
Meksika'nın başkenti Mexico City'deki Azteca Stadı'nda yapılan diğer maçta ise Meksika temsilcisi Club America ile Portekiz'in Benfica takımı karşı karşıya geldi.
     
Benfica, 90 dakikası 0-0 tamamlanan maçı, penaltı vuruşları sonunda 4-3 kazandı.
     
Bu yıl formatında değişikliğe gidilen Uluslararası Şampiyonlar Kupası, Kuzey Amerika-Avrupa, Çin ve Avustralya olmak üzere 3 farklı turnuva şeklinde düzenleniyor.
     
Turnuvaya, aralarında İngiltere'den Manchester United, Chelsea ve Manchester City, İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, İtalya'dan Milan, Inter, Roma ve Fiorentina, Fransa'dan PSG ve Portekiz'den Benfica gibi Avrupa futbolunun önden gelen takımları da katılıyor.

Sayfa Yükleniyor...