Topçu'nun "Demir" golcüsü!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, geçen sezon attığı gollerle takımını sırtlayan Muhammet Demir'den yeni sezonda da üst düzey performans bekliyor.

NTV Spor 03.08.2015 - 11:50
Topçu'nun "Demir" golcüsü!

Güneydoğu Anadolu temsilcisinin geçen sezon attığı 31 golün 10'una imza atan, 4 de asist yapan Muhammet, adı bir çok kulüple anılmasına rağmen kırmızı-siyahlı kulüp ile birlikteliğine devam etmekte.

Teknik direktör Mutlu Topçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muhammet Demir'in, gösterdiği performansla herkesin beğenip takdir ettiği bir isim haline geldiğini söyledi.

Yeni sezonda da 23 yaşındaki oyuncudan beklentilerinin yüksek olduğunu dile getiren Topçu, golcü oyuncununperformansını takım olarak daha yukarıya çekmeye çalışacaklarını vurguladı.

Yapılacak yeni transferlerle daha ofansif bir takım olmak istediklerini vurgulayan Topçu, şöyle konuştu:

"Ofansta fark yaratan bir takım olacağız. Çok özel ve yetenekli bir oyuncu olan Muhammet Demir, Türk futboluna çok daha fazla katkı yapabilir. Defalarca milli takımlarda kendini ispat etmiş bir oyuncu. Her ne kadar kendisi dile getirmese de bana göre Muhammet, geçen sezon ileri uçta yalnız kaldı ve sıkıntı çekti ama bu sene alternatif oyuncularımızla, ofansta vereceğimiz destekle performansını daha yukarıya çekeceğiz. Yani yeni sezonda daha farklı ve gol yollarında daha etkili bir Muhammet izleyeceğimizi düşünüyorum."

Transfer konusunda yönetim kurulunun çalışmalarını sürdürdüğüne işaret eden Topçu, oluşacak kadroyla ligde 10'u hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...