Fenerbahçe Shakhtar'a çalışıyor!

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında 5 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

NTV Spor 03.08.2015 - 13:27
Fenerbahçe Shakhtar'a çalışıyor!

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın, bir saat 45 dakika sürdüğü bildirildi.

Antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrılan sarı-lacivertli futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı belirtildi. İdmanın, kanat organizasyonları ve şut çalışmalarının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı ifade edildi.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Samuel Holmen ve Ertuğrul Taşkıran'ın çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü aktarıldı.

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk maçı için yarın sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla karşılaşmanın oynanacağı Ukrayna'nın Lviv kentine gidecek.

MAÇ ÖNCESİ PROGRAM
Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk maçının hazırlıklarını, yarın akşam karşılaşmanın oynanacağı Lviv Arena'da yapacağı idmanla tamamlayacak. Saat 19.30'da başlayacak antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak.

Teknik direktör Vitor Pereira, antrenmandan önce bir basın toplantısı düzenleyecek.

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu da yine Lviv Arena'da saat 17.45'te düzenleyeceği basın toplantısında soruları cevaplayacak. Ukrayna temsilcisi, son antrenmanını saat 18.00'de statta gerçekleştirecek. Bu çalışmanın da 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.

 

Sayfa Yükleniyor...