Çanakkale'den ortaya takviye!

Çanakkale Belediyespor, ABD'li orta oyuncu Gwendolyn Rucker'ı kadrosuna kattı.

NTV Spor 06.08.2015 - 16:35
Çanakkale'den ortaya takviye!

Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, geçen sezon Romanya'nın Targovişte Belediyesi spor kulübünün kadın voleybol takımının formasını giyen Gwendolyn Rucker'ı transfer etti.
     
Kulüp tesislerinde düzenlenen törende ABD'li orta oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
     
Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, törende yaptığı konuşmada 2015-2016 sezonu için hazırlıklarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.
     
İhtiyaç duydukları mevki için Rucker ile anlaştıklarını belirten Güneşhan, "Genç ve gelecek vadeden, daha önce ABD Milli Takımı kadrosunda yer almış bir oyuncu. Geçtiğimiz yıl Targovişte'de oynadı. Kendisini oradan tanıyoruz. Kendisine hoş geldin diyorum. Kentimize de hayırlı olsun" diye konuştu.
     
Ege temsilcisinin yeni oyuncusu Rucker ise çok heyecanlı olduğunu dile getirerek, Çanakkale'yi çok beğendiğini ve yeni sezonun bir an önce başlaması için sabırsızlandığını kaydetti.

Avrupa Genç Kızlar Basketbol Şampiyonası'nda A Klasmanı'na yükselme mücadelesi veren Türk Milli Takımı, ikinci tur son maçında Danimarka'yı 89-45 yendi.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen şampiyonada Danimarka karşısında ilk çeyreği 21-17 önde geçen milliler, soyunma odasına 42-31 üstün gitti. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren genç milliler, 3. periyodu 61-38 önde bitirdi ve karşılaşmadan da 89-45 galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 5'e yükselten milliler, Romanya ile İsveç arasında oynanacak E Grubu'nun son karşılaşması öncesinde, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Gruplarını ilk 2'de tamamlayan takımlar yarı finale çıkacak. E Grubu'nda son 4'e kalacak takımlar, Romanya-İsveç mücadelesinin ardından belli olacak.

Turnuvada ilk 3 sırayı alan takımlar, A klasmanına çıkacak.

Sayfa Yükleniyor...