"Açıklama yapmak yeni mi aklına geldi"

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalara sert bir dille cevap verdi. Bölükbaşı, "Şenol Güneş'in oyuncularımızla temasta bulunmadığını açıklamak yeni mi aklına geldi" ifadelerini kullandı.

NTV Spor 10.08.2015 - 22:39
"Açıklama yapmak yeni mi aklına geldi"

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kendisi hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.

Bölükbaşı, yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, kulüpte sözleşmesi devam eden oyuncularla ilgili transfer haberlerinin bugünün meselesi olmadığını, neredeyse haftalardır, her gün gazetelerde boy boy fotoğrafların çıktığını ve her gün gazete manşetlerinde konuyla ilgili iddiaların birbirini kovaladığını belirtti.

Eski teknik direktörleri Şenol Güneş'in yeşil-beyazlı oyuncuların aklını karıştırdığı şeklindeki iddiaların kendisinin değil, spor medyasının iddiaları olduğunu vurgulayan Bölükbaşı, ''Ben yazılanları çizilenleri aktardım. Oyuncularımızla temasta bulunmadığını açıklamak yeni mi aklına geldi  Haftalardır kamuoyu bu haberlerle çalkalanırken, bunların yalan olduğunu söylemek çok mu zordu  Ben bu kulübün başkanı olarak yalan haberle mücadele ederken ve bu asılsız haberler nedeniyle hem oyuncularla hem de kamuoyuyla uğraşırken, Bursaspor'da görev yapmış ve görev yaparken de bu meseleler nedeniyle defalarca basın toplantılarında Türkiye'ye mesajlar vermiş bir teknik direktör, neden ağzını açıp tek kelime etmedi" dedi.

Bursaspor camiasıyla ilgili Şenol Güneş'in satır aralarında gizli mesajlar verdiğini belirterek, bunu eleştiren Bölükbaşı, "Kendisine hiç yakıştıramadım. Kim ne düşünüyorsa mertçe açık açık konuşmalı. Bursaspor'u çalıştırırken Türk futbolunun sorunlarıyla ilgili konuşmaktan çekinmeyen biri için, sözleşmesi devam eden oyunculara ahlaksız teklifler yapılması üzerinde konuşmaya değer bir konu değil mi, merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bölükbaşı, Şenol Güneş'in sözlerinde katıldığı tek hususun adamlıkla ilgili sözleri olduğunu bildirerek, ''Son dönemdeki olaylar, Türkiye'de herkesin her şey olabileceğini ama herkesin adam olamayacağını gösteriyor. En azından bu meselede birbirimizi anladığımızı düşünüyorum. Haklı olduğu bir meseleyi daha kendisine hatırlatmak isterim. Bizdeyken, Türkiye Futbol Federasyonu'nu İstanbul'un kirli havasından kurtarıp, Uludağ'ın temiz havasına davet etmişti. Demek gerçekten temiz hava zihni açıyormuş, bunu bir kez daha anlamış olduk'' dedi.

Güneş, Profesyonel Futbolcular Derneği'nin Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği ödül gecesi öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bursasporlu futbolcuları ayarttığına yönelik iddialarla ilgili Bölükbaşı'na tepki göstermişti.

Sayfa Yükleniyor...