"Galatasaray'dan daha zor gruba düştük"

Beşiktaşın, Gaziantepspor'u 4-0 yendiği maçta takımının 3. golünü atan Olcay Şahan, UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki rakiplerine değerlendirirken Galatasaray'a göndermede bulundu ve "Galatasaray'dan daha zor gruba düştük" dedi.

NTV Spor 29.08.2015 - 00:14
"Galatasaray'dan daha zor gruba düştük"

Maçı değerlendiren Olcay Şahan, "İlk yarıda bir kaç pozisyon yakaladık ama değerlendiremedik. İkinci yarı hocanın çift forvete dönmesiyle birlikte pozisyonlar ardı ardına geldi. Oğuzhan'ın çok güzel serbest vuruşuyla kapıyı açtık, 1-0'ı bulduk. Ondan sonra zaten Gökhan Töre sayesinde 2-3'ü bulduk rahatladık. Gökhan Töre 2. yarı çok iyi bir futbol oynadı, çok güzel asistler yaptı" diye konuştu. 

Gökhan Töre'nin golü atmak yerine kendine asist yaptığının hatırlatılması üzerine Olcay Şahan, "Bu, takım içinde çok güzel kardeşlik duygusunun olduğunu gösteriyor. Kimse kendini düşünüp egoist değil. Bunu bütün sezon boyunca devam ettirirsek hedefimize yüzde 100 ulaşacağız" yorumunu yaptı.

İkinci yarıda takımın çift forvete dönmesini de değerlendiren Olcay Şahan, "Oğuzhan ile Atiba geride kaldı. Cenk ve Gomez yardım ederek kapattılar. Önemli olan kazanmaktı. Bunu başardık. Beşiktaş büyük takım ve Antep'te beraberliğe gelmedik. Üç puan almak için geliyoruz, o yüzden de çift forvete döndük" ifadelerini kullandı.

Sözlerinin sonunda UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerini de değerlendiren Olcay Şahan, "Çok güzel bir grup. Galatasaray'dan daha zor bir gruba düştüğümüzü düşünüyorum. Avrupa'da tanınmış kulüplerle aynı grupta olmak güzel bir şey. Geçen sezon herkese ne yapabileceğimiz herkese kanıtladık. Gruptan çıkacağımızı ve başarılı olacağımıza inanıyorum" diyerek Galaltasaray'a göndermede bulundu.

Sayfa Yükleniyor...