"Fırat Aydınus'u da tebrik ediyorum"

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray'a 4-1'lik skorla mağlup olan Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman maç sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 29.08.2015 - 23:41
"Fırat Aydınus'u da tebrik ediyorum"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 4-1 yenildikleri maçtan sonra, "Hem Fırat Aydınus ve ekibini hem de Galatasaray takımını kutluyorum" dedi.
     
Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Galatasaray'ın ilk etkili atağında golü bulduğunu söyledi.
     
Karşılaşmanın 20. dakikasından itibaren oyunu dengelediklerini belirten Kocaman, "Ondan sonra da beraberliği sağladık. Beraberlik golünden sonra oyundaki ritmimiz son derece iyi gözüküyordu. Daha da iyi olacak gibi gözükürken, talihsiz bir golle devreye girdik" şeklinde konuştu.
     
Aykut Kocaman, ikinci yarının ilk 5-6 dakikasında rakip sahada yeniden baskılı oynamaya başladıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     
"Maçın sonunda 4-1 yenildik. Özellikle dördüncü gol yıkıcıydı. Oyunun skoru, bu değildi. Sinir kat sayısını en fazla artıran şey, maçın son dakikalardaki oyun kalitesinin düşmesiydi. İkinci yarıda 11'e 11 iken sahada çok daha kudretli gözüküyorduk. Galatasaray 10 kişi kaldıktan sonra takımın sertliği yumuşamaya başlayınca, 90 ve 90+4. dakikalarda goller yedik. Son dakikaya kadar beraberlik sayısını aradık, ancak olmadı. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Hem Fırat Aydınus ve ekibini hem de Galatasaray takımını kutluyorum."

Kocaman, maç sonrasında Lig TV'ye yaptığı açıklamada da Aydınus'u tebrik etmiş ve bu sözlerinde ima olmadığını herkesin ne demek istediğini anladığını söyleyerek "Bu hafta enteresan bir hafta" yorumunu yapmıştı.

"KAYA AĞABEYİ KAZANMALIYIZ"
Torku Konyaspor'lu Ömer Ali Şahiner ise kaleci Kaya Tarakçı'nın yediği kritik gollere dikkat çekerek; "Bu farklı skoru hak ettiğimizi düşünmüyorum, istediklerimizi genel olarak yaptık, birlikte oynamaya çalıştık, öne de geçebilirdik, yediğimiz kritik goller bize hem moral olarak hem de oyun olarak geriye götürdü. geçtiğimiz 2 haftada Muslera 2 kötü gol yedi, bugün Kaya ağabey 2 kötü gol yedi, Kaya ağabey bize geçen hafta önemli puanlar kazandırdı, onu kazanmamız gerekiyor. oyun olarak kötü değiliz, hak etmedik. Bizim için daha önemli olan Kaya ağabeyi kazanmak bundan sonrası için, hata her zaman oluyor. Rakibi tebrik ediyorum. Oyun için önümüzdeki haftalar için kötü değiliz, üstüne koyacağız, yeni transferlerin katkısıyla daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...