Fatih Terim'e tepkiler çığ gibi: Ayrılığı duyurdu

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda PAOK'a 4-1 mağlup olarak şampiyonluk şansını kaybetti. Bunun üzerine taraftardan ve camiadan büyük tepki gören Terim ile yolların kısa süre içerisinde ayrılacağı iddia edildi.

Haber Merkezi - NTV Spor 16.05.2024 - 13:45
Fatih Terim'e tepkiler çığ gibi: Ayrılığı duyurdu

Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda , PAOK'a 4-1 mağlup oldu. Şampiyonluk şansını kaybeden ve Avrupa kupalarına katılma ihtimalini de zora sokan Panathinaikos'ta ile yolların ayrılacağı öne sürüldü.

"FATİH TERİM İLE YOLLAR AYRILACAK"

Sportime.gr'den Giannis Chorianopoulos, Panathinaikos'un Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldığını iddia etti. Chorianopoulos ayrıca Panathinaikos yönetiminin kararının kesin olduğunu ve Fatih Terim'in kalma şansının sıfır olduğunu belirtti.

FATİH TERİM SEZON SONUNU İŞARET ETTİ

Fatih Terim, PAOK'a kaybedilen maç sonrası yaptığı açıklamada, "Olaya 4-1'lik skor olarak bakmamalıyız. Kaybettik. Bu şekilde bakmalıyız. PAOK'u tebrik ederim. Maça gelince, sezon sonunda bazı şeyleri tartışmamız gerekiyor Olympiakos'la maçımız var ve ayrıca kupa finalimiz var. Bunları düşünmek zorundayız." ifadelerini kullanmıştı.

Sayfa Yükleniyor...