"Porto'da mutluydum ama..."

Milli maçlar nedeniyle ülkesinde bulunan ve basının sorularını yanıtlayan Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, şu anda sadece milli takımı düşündüğünü, Porto'dan ayrılma nedenini ileride bir gün anlatacağını söyledi.

NTV Spor 05.09.2015 - 16:12
"Porto'da mutluydum ama..."

Fransa'nın Portekiz'i 1-0 yendiği hazırlık maçının ardından Portekizli gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma, Porto'dan ayrılık nedenine ilişkin sorulara, "Bunu, ileride bir gün anlatacağım ama şimdi sadece milli takımı düşünüyorum. Porto'da mutluydum ama hayat böyle. Şimdi de mutluyum. Çok mutlu olduğum bir kulübü bıraktım ama memnunum" cevabını verdi.

Quaresma, "Porto tekrardan kapını çalarsa açar mısın?" şeklindeki soruyu ise "Uzaktayım" şeklinde yanıtladı.

Karşılaşmanın 67. dakikasında Cristiano Ronaldo'nun yerine oyuna girdiği Fransa maçıyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan yıldız futbolcu, "Fransa yenilgisi Arnavutluk ile oynayacağımız grup maçının planlarını değiştirmeyecektir. Takımımız hazır. Pazartesi günü kazanmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sezonun başındayız ve yorgunluk olması doğal. Ama çalışıp, bizim için büyük önem arz eden pazartesi günkü maçı kazanmak için her şeyi yapacağız. Oynayıp, kazanmak için her zaman hazırız. Hiç kimse burada kaybetmek için bulunmuyor. Fransa'ya kaybettik diye havlu atacak değiliz" değerlendirmesinde bulundu.

Portekiz Milli Takımı'nda yedekte kalmasını sorun etmediğini belirten Beşiktaşlı futbolcu, "Kafam rahat, teknik direktörümüze her zaman güvendim ve bana fırsat verileceğini düşünerek çalışıyorum. Teknik direktörümüz beni tanıyor. Beni ilk 11'de oynatmaya karar vereceği zaman buna en iyi karşılığı vermek için hazır olacağım" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...