"Büyük moral oldu"

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Alınan 1 puan takıma büyük moral oldu" dedi.

NTV Spor 05.10.2015 - 14:21
"Büyük moral oldu"

Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, Fenerbahçe karşısında oyuncuların performansından memnun olduğunu belirtti.
     
Fenerbahçe'nin gücünün herkes tarafından bilindiğini kaydeden Acar, "İlk yarı istediğimiz gibi olmadı ama ikinci yarıda iyi mücadele edip, 2-0 geriden gelip beraberliği yakaladık.  90 dakika boyunca mücadeleyi bırakmadıkları için futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Fenerbahçe maçından alınan 1 puan takıma büyük moral oldu" dedi.

DEPLASMANDA 3. BERABERLİK, SEZONUN 2. PENALTISI
Dış sahada oynadığı 4. maçta 3. beraberliğini alan Akhisar Belediyespor, toplamda 4. beraberliğine ulaştı.
     
Haftayı 10 puanla ve averajla 9. sırada geçen Ege temsilcisi, lige verilecek aranın ardından 18 Ekim Pazar günü Eskişehirspor'u konuk edecek.
     
Bu arada Akhisar Belediyespor, bu sezon kazandığı ikinci penaltı vuruşunu da Güray Vural'la gole çevirdi. Güray, ligin ikinci haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçında 89. dakikada penaltıdan attığı golle takımını 2-0'lık galibiyete taşımıştı.

Sayfa Yükleniyor...