"Doğru yoldayız"

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Süper Lig hedefimiz var, bu nedenle her adımımızı doğru atmak zorundayız. Şimdiye kadar doğru adımlar attığımızı ve doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

NTV Spor 05.10.2015 - 16:08
"Doğru yoldayız"

Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, lige iyi başladıklarını ancak daha sonra yaşanan puan kayıplarından sonra teknik direktör değişikliğine gittiklerini söyledi.

Takımın her geçen hafta iyiye gittiğini, son oynadıkları Adana Demirspor maçında oynanan oyunla bunu gösterdiklerini belirten Hikmet Ferudun Tankut, "Süper Lig hedefimiz var, bu nedenle her adımımızı doğru atmak zorundayız. Şimdiye kadar doğru adımlar attığımızı ve doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum ancak bu yeterli değil. Kardemir Karabükspor daha iyi olmak zorunda. Teknik heyet değişikliği inşallah buna katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

Tankut, her maçta ciddiyetle sahaya çıkıp, puanlar almak ve hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını, bu yolda taraftarlara da çok büyük görevlerin düştüğünü kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...