Bursa'da Avrupa hesapları!

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Bu sezon inanıyorum Avrupa kupalarına gideceğiz. Önümüzdeki sene de şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olacağız" dedi.

NTV Spor 06.10.2015 - 14:16
Bursa'da Avrupa hesapları!

Bölükbaşı, Uludağ Üniversitesi akademik kadrosuyla oynanan dostluk maçı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor deplasmanında 3-2'lik skorla alınan galibiyetin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Rize deplasmanında elde ettikleri galibiyeti "sürpriz" olarak görmediklerini dile getiren Bölükbaşı, buna rağmen takımın henüz tam hazır hale gelmediğini, biraz daha zamana ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı.

Bölükbaşı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibinin yoğun mesai harcadığını, futbolcuların da gayretli ve istekli olduğunu ifade ederek, "Biraz zamana ihtiyacımız var. Milli takım arası iyi gelecek inşallah" değerlendirmesinde bulundu.

Bursaspor'un zirveye oynamaktan, her sene Avrupa kupalarına katılmaktan başka şansının bulunmadığını dile getiren Bölükbaşı, şöyle konuştu:

"Bütçemiz büyüdü, Bursaspor büyüdü. Biz içinde olduğumuz için daha da farkındayız. Yeni stadımız da olacak biliyorsunuz. Onunla beraber bir ivme daha kazanacağız. Bu sezon inanıyorum Avrupa kupalarına gideceğiz. Önümüzdeki sene de şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olacağız. Şehrin bütün katmanları da yanımızda. Biz zaten birlik beraberlik içerisindeyiz. Taraftarımız da biraz küsmüştü, üzmüştük onları. Onlardan da özür diliyoruz. Hep beraber olalım, birlik olalım. Altından kalkamayacağımız hiçbir şey yok. Her şey birlik beraberliğe bağlı. Bunu yaptığımız sürece iyi yerde olacağız. Biz de görevimizi yapmaya çalışıyoruz. İnşallah güzel şeyler olacak."

 

Sayfa Yükleniyor...