Forvet sıkıntısı!

Galatasaray forvet hattında sakatlık sıkıntısı yaşıyor. Burak Yılmaz ve Lukas Podolski'nin yokluğunda Hamza Hamzaoğlu'nun alternatifleri Umut Bulut ve Sinan Gümüş olarak öne çıkıyor.

NTV Spor 07.10.2015 - 12:38
Forvet sıkıntısı!

Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın ardindan Lukas Podolski'nin de sakatlanmasi moralleri bozdu. Alman Milli Takımı aday kadrosundan çıkarılan golcü futbolcunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı kulüp tarafından henüz açıklanmadı. Hamza hamzaoğlu'nun elindeyse Umut Bulut ve Sinan Gümüş alternatifleri bulunuyor.

A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçları için açıklanan aday kadrosunda yer alan Umut Bulut'un forvette forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Medipol Başakşehir mücadelesine ilk 11'de başlayan ancak bekleneni veremeyen Sinan Gümüş ise Hamzaoğlu tarafından genelde kanatlarda değerlendiriliyor.

Milli maç arasından sonra 17 Ekim'de gençlerbirliği ile TT Arena'da karşılaşacak olan sarı kırmızılıları zorlu bir fikstür bekliyor. 21 Ekim'de Şampiyonlar Ligi'nde kritik maçta Galatasaray'ın konuğu Benfica olacak. 4 gün sonra ise Kadıköy'de Fenerbahçe ile mücadele edecek olan Galatasaray, derbiden 4 gün sonra ise bu kez Eskişehirspor'u ağırlayacak. Sarı kırmızılıların zorlu periyodu 3 Kasım'da deplasmanda oynayacağı Benfica maçı ile son bulacak.

Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde böylesine kritik döneme giren Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sağlık heyeti ile sık sık görüşerek Burak Yılmaz ve Lukas Podolski'nin durumu ile ilgili bilgi alıyor. İki önemli oyuncunun sahalara dönüşü için yoğun çaba sarfediliyor.

 

Sayfa Yükleniyor...