"Kalıcı olma hedefiyle yola çıktık"

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, ilk kez mücadele edecekleri THY Euroleague'de kalıcı olmayı hedeflediklerini belirterek, İtalya'nın Dinamo Banco di Sardegna Sassari takımıyla yapacakları sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.

NTV Spor 13.10.2015 - 12:46
"Kalıcı olma hedefiyle yola çıktık"

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, THY Euroleague maçları öncesinde açıklamalarda bulundu.

Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda 15 Ekim Perşembe günü yapacakları maçla ilgili açıklamada bulunan Mahmuti, "Darüşşafaka Doğuş Kulübü'nde görevli herkes ilk kez Avrupa Ligi'nde yer alacağı için tatlı bir heyecan ve keyif yaşıyor. Biz de bunun sorumluluğunu taşıyoruz. THY Euroleague'de kalıcı olma hedefiyle yola çıktık. Bunun zor olacağının da bilincindeyiz" ifadelerini kullandı.

Herkesin saygı duyduğu bir takım olmak istediklerini vurgulayan deneyimli başantrenör, "Herkesin saygı gösterdiği bir takım olma konusunda kendimize güvenimiz tam. Bu haftaki rakibimiz Dinamo Banco di Sardegna Sassari, geçen sezonun İtalya şampiyonu ve son yıllarda yukarı doğru ivme kazanan bir takım. Kadrosunda üst düzey Avrupa Ligi tecrübesine sahip oyuncular bulunduruyor ama kendi seviyemizi de biliyoruz. Perşembe akşamı galip gelmek için her şeyimiz ortaya koymaya hazırız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...