"Her türlü güvenlik önlemi alındı"

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, Spor Toto Bayanlar Şampiyonlar Kupası maçıyla ilgili her türlü güvenlik önleminin alındığını, Ankara seyircisinin maça gönül rahatlığıyla gelebileceğini söyledi.

NTV Spor 13.10.2015 - 14:47
"Her türlü güvenlik önlemi alındı"

Fenerbahçe Grundig ile VakıfBank arasında, TVF Başkent Salonu'nda yarın saat 17.30'da oynanacak maçın basın toplantısına katılan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diledi.

Yaşanan vahim terör olayını şiddetle kınadıklarını belirten ve bu acı günlerin bir daha yaşanmamasını temenni eden Üstündağ, "Maç için emniyet yetkililerimiz sıkı tedbir aldı. Biz de üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. Her türlü güvenlik önlemi alındı, Ankara seyircisi maça gönül rahatlığıyla gelebilir" ifadelerini kullandı.

Avrupa Şampiyonası'nda 4'üncü olan A Milli Bayan Voleybol Takımı'nı bir kez daha tebrik ettiğini dile getiren Üstündağ, şöyle konuştu:

"Ligimizin takımlarından VakıfBank'ın antrenörü Giovanni Guidetti de Almanya ile ikinciliği elde etti. Kendisini de tekrar kutluyorum. Bu vesileyle, hafta içi bir internet sitesindeki yazısında milli oyuncularımıza dil uzatan hadsizlere de değinmek istiyorum. Kızlarımızla gurur duyuyoruz. Hepsi bizim için çok önemli. Onca fedakarlık yaparak, ailelerinden aylarca uzak kalarak ter döken, ülkemize böyle güzel başarılar yaşatan kızlarımıza hakarete varan söylemler yapılmasına asla izin vermeyiz."

Üstündağ, kupa finalinde iki takıma da başarılar diledi.

ANTRENÖR VE TAKIM KAPTANLARI
VakıfBank'ın İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti, kupa finalinde yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Rakibimizin durumunu henüz bilmiyoruz ama çok çekişmeli bir maç olacağına eminim" dedi.

VakıfBank Takım Kaptanı Gözde Kırdar ise "Ülkemize en kısa zamanda barış diliyorum, buna çok ihtiyacımız var" diyerek başladığı konuşmasına, "Bizi savunduğu için Akif ağabeye teşekkür ediyorum. Biz o Türk bayrağını sırtımıza geçirmek için senelerimizi veriyoruz. Bu kadar kolay ağza alınacak insanlar değiliz. Kimse o sahaya yenilmek ya da 4'üncü olmak için çıkmadı" şeklinde devam etti.

Kupa finalinin, sezon için iyi bir başlangıç olacağını kaydeden Gözde, "Sezona kupayla başlamak istiyoruz. Umarım sakatlıksız güzel bir sezon olur" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Grundig Antrenörü Marcello Abbondanza da sezon öncesi önemli bir maç oynayacaklarını vurgulayarak, "Zorlu bir maç olacak. Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe Grundig Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar ise Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun üzücü olduğunu ifade ederek, bu kötü günlerin geride kalacağına inandığını söyledi.

Dündar, "Geçen haftalarda milli takımda aynı forma için ter döktüğüm arkadaşlarımla şimdi rakip olacağız. Sezon başladı. İki ekip de çok iyi. Seyirciler için de keyifli bir maç olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Grundig ile VakıfBank arasındaki Spor Toto Bayanlar Şampiyonlar Kupası maçı, TVF Başkent Salonu'nda yarın saat 17.30'da başlayacak.

Sayfa Yükleniyor...