Wawrinka'dan ilk galibiyet!

ATP Dünya Turu Finalleri'nin dördüncü gününde korta çıkan İsviçreli tenisçi Stan Wawrinka, İspanyol rakibi David Ferrer'i 2-0 yenerek gruptaki ilk galibiyetini elde etti.

NTV Spor 19.11.2015 - 09:30
Wawrinka'dan ilk galibiyet!

İngiltere'nin başkenti Londra'daki O2 Arena'da oynanan günün son maçında, turnuvada 2007 yılında finale çıkan David Ferrer ile bu sezon Fransa Açık'ta şampiyonluk sevinci yaşayan Stan Wawrinka karşı karşıya geldi.

Gruptaki ilk maçlarını kaybeden iki tenisçinin mücadelesinde, oyunlarda yakaladığı 5-3'lük üstünlüğü koruyamayan Ferrer, 54 dakika süren ilk seti 7-5 kaybetti. İkinci sette servis kırarak başlayan ve rakibine göre daha rahat bir oyun ortaya koyan Wawrinka, seti 6-2, maçı da 2-0 kazanan taraf oldu. Öğle seansında oynanan maçta Murray'i 2-0 mağlup eden Nadal, Wawrinka'nın galibiyetiyle yarı finale çıkmayı garantiledi.

Toplam 93 dakika süren karşılaşmada Wawrinka, 3 "ace", 35 basit hata ve 34 "winner" ile oynarken, Ferrer maçı 3 çift ve 26 basit hatayla tamamladı.

Finallerde bugün öğle seansında Roger Federer-Kei Nishikori, akşam seansında ise Novak Djokovic-Tomas Berdych maçları oynanacak.

Sayfa Yükleniyor...