Cenk özür diledi

Beşiktaş'ın Skenderbeu'yu 2-0 yendiği maçın gollerini atan Cenk Tosun maç sonrası attığı gollerden çok kaçırdığı goller nedeniyle özür diledi. Golcü oyuncu, "Herkesten özür diliyorum. 2 net golü kaçırdım. Oğuzhan ve Tosiç'in asistlerini yedim" dedi.

NTV Spor 26.11.2015 - 22:10
Cenk özür diledi

Maçta 2 gol atmasına karşın 2 de net gol kaçırdığının hatırlatılmasını değerlendiren Cenk Tosun, "Herkesten özür dilemek istiyorum. Belki 2 gol attım ama 4 tane de atabilirdim. Arkadaşlarımdan da özür diliyorum. Oğuzhan ve Tosiç'in asistlerini yedim. 9 puanla liderlik koltuğuna oturduk. Sporting maçından beraberlik veya galibiyetle ayrılıp gruptan çıkmak istiyoruz" dedi.
 
CENK'TEN G.SARAY YORUMU
Önümüzdeki hafta Galatasaray maçının sorulması üzerine ise Cenk Tosun, "Biz maç maç düşündüğümüz için Galatasaray maçını şu anda düşünmüyoruz. İyi bir kadromuz var. Hocanın da gerekli rotasyon yapacağını ve iki maça da fit çıkacağımızı düşünüyorum. Sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.
 
"HİÇ KİMSE BİZİ ÖVMEYE BAŞLAMASIN"
İki kulvarda da zirveye oynadıklarının hatırlatılması ve bunun nedenlerinin anlatması istenen golcü oyuncu, "Geçen sene de aynı gittik. Sonlara doğru düşüş yaşadık. Hiç kimse bizi övmeye başlamasın. Hocamız da bizi iyi çalıştırıyor. Genç ve iyi takımımız var. Geçen sene kurduğumuz takımı koruduğumuz için bu sene bu kadar iyi olmamızın nedeni o. Bu maçta çok istediğimiz futbolu oynayamadık ama yine de galip ayrılmayı başardık" diye konuştu.
 
"HOCANIN KARARI NEYSE ONU YAPACAĞIZ"
Haftasonunda oynanacak Akhisar maçında yine yedek oturabileceği ifadeleri üzerine ise Cenk Tosun, "Bana hocamın şans verdiği takdirde elimden gelenin en iyisini yapmışımdır. Hocanın kararı neyse onu yapacağız. Akhisar maçında da şans verilirse gol atmak için elinden geleni yapacağım" mesajını verdi.
 
"KENDİ ÖZEL HOCA TUTUP ÇALIŞTIM"

Devamlı oynadığı zamanlara göre şu anda daha iyi oynadığı yorumu üzerine Cenk Tosun, "Yazın çalışmalarım çok etki yaptı. İlk defa kendime özel bir hoca tutup çok çalıştım. Bunun da meyvalarını topluyorum. O idmanlar bana çok faydalı oldu. İyi ki; yapmışım" dedi.

Sayfa Yükleniyor...