"Hedefimiz Avrupa'da final"

Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Gökhan Gönül, Molde maçı sonrası camiaya ümitli ve iddialı mesajlar vererek "UEFA Avrupa Ligi'nde finali hedefliyoruz" dedi.

NTV Spor 27.11.2015 - 00:45
"Hedefimiz Avrupa'da final"
Molde maçıyla ilgili konuşarak sözlerine başlayan Gökhan Gönül, "Rakibimiz yıllardır bu zeminde bu şartlarda oynuyor. Biz de böyle bir zemine alışkın değildir. İlginç bir hava vardı. Rüzgar, karla karışık yağmur, saha zemini... Maça puan ve puanlar için çıktık. Fenerbahçe her zaman kazanmak için çıkar. İhtiyacımız olanı aldık evimize mutlu şekilde dönüyoruz. Tüm arkadaşlarımı böyle bir zeminde gösterdikleri performans için tebrik ediyorum" dedi.
 
"ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN KURULMUŞ BİR TAKIMDI"
Takım performansının son haftalarda artmasını da değerlendiren Gökhan Gönül, "Takımımıza baktığımız zaman, Şampiyonlar Ligi için kurulmuş bir takımdı. Yeni gelen teknik heyet, yeni oyuncular, alışma süreci... Zaten sezonun hemen başında eleme maçlarına çıktık. Artık gidebildiğimiz yere kadar gideriz demiyorum. Her zaman Fenerbahçe en üstleri hedefliyor. Finali hedefliyoruz. Alışma sürecini atlattık. Artık daha iyi mücadele ediyoruz. Fenerbahçe adına daha güzel şeyler oluyor, inşallah devamı gelir" diye sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...