"İyi mücadele ettik ama olmadı"

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park'a 69-62 mağlup olan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, "Son bölümde doğru oyuncularla topu buluşturamadık. Zor atışlara yönelerek oyunu kilitledik. Kazanmak için iyi mücadele ettik ama olmadı" dedi.

NTV Spor 28.11.2015 - 21:50
"İyi mücadele ettik ama olmadı"

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, Trabzonspor Medical Park'a 69-62 mağlup oldukları karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Trabzonspor Medical Park karşısında alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyledi.
     
Karşılaşmanın son bölümlerine kadar dengeli gittiğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Oyun son 5 dakikaya kadar hep dengeli gitti. Oyunun sonunda koptuk. Aslında kötü savunma yapmadık. 69 sayı yedik. Son bölümde doğru oyuncularla topu buluşturamadık" diye konuştu.
     
Torku Konyaspor karşılaşması sonrası Darnell Jackson'ın aldığı 2 maçlık cezanın oyunlarını çok etkilediğine işaret eden Kandemir, şöyle konuştu:
     
"Biz zaten kısıtlı imkanları olan bir kulübüz. Herhangi bir oyuncumuzun sakatlanması, ceza alması bizi çok etkiliyor. Geçen haftadaki maçta oyuncumuz ceza alacak bir şey yapmadı. Haksız bir karar. Bu da bizi zorladı. Oyunda olsaydı rotasyonu daha iyi yapabilirdik"
     
MARKOVIC: "SERT BİR OYUNDU"

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Nenad Markovic de karşılaşmanın derbi havasında geçtiğini vurgulayarak, "Sert bir oyundu ve derbi havasında geçti. Bu maçta bizim üzerimizde fazla baskı vardı. Önemli noktalarda çok iyi defans yaptık. Önemli noktalarda hayati sayılar aldık. Bu sayede de karşılaşmayı kazandık" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...