"Gücümüzü de haddimizi de biliyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe'yle eşleşen Amed Sportif Faaliyetler'de kulüp yönetim kurulu üyesi Ekrem Yeşil, kendilerini zorlu maçların beklediğini söyledi.

NTV Spor 02.02.2016 - 18:34
"Gücümüzü de haddimizi de biliyoruz"

Yeşil, rakipleri Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en formda takımı olduğunu belirtirken, bu eşleşmeden dolayı hem üzgün hem de mutlu olduklarını dile getirdi.

Bu kulvarda verdikleri mücadelelerin hep zorluk içinde geçtiğine değinen Yeşil, "Fenerbahçe maçları çok zor geçecek. Umarım en iyi şekilde bu kenti ve coğrafyayı temsil ederiz. İki müsabaka oynanacak. İyi olan takım kazanacak. Biz gücümüzü de haddimizi de biliyoruz" diye konuştu.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak ise çok iyi bir takıma karşı mücadele vereceklerini ve sahalarındaki ilk maçı kazanarak avantaj elde etmek istediklerini vurgularken, futbolcu Abdullah Çetin de takım olarak geldikleri yeri hiç kimsenin hayal edemediğini aktardı.

"Takım olarak kendimize çok güvendik ve inandık" değerlendirmesinde bulunan Abdullah Çetin, "Takımı buralara kadar getirdik. Hemşehrimiz Aziz Yıldırım'dan dolayı Fenerbahçe'ye büyük saygımız var. Ama bizim kolay lokma olduğumuzu kimse sanmasın. Fenerbahçe'yi elemek için sahaya çıkacağız" şeklinde görüşlerini belirtti.

Sayfa Yükleniyor...