"İnancımızı yitirmedik"

THY Euroleague Top 16 turu E Grubu 6. haftasında Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımını 69-66 yenen Darüşşafaka Doğuş'un başantrenörü Oktay Mahmuti, üçüncü çeyrekte rakibin sert oyununa aynı şekilde karşılık verdiklerini ve kazandıklarını söyledi.

NTV Spor 04.02.2016 - 23:11
"İnancımızı yitirmedik"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mahmuti, oyunun kontrolünü maç boyunca ellerinde tutmayı planladıklarını ifade ederek, "Son maçları son atışlarda, son saniyelerde kaybettik. Kazanmak her zaman güzel ve öz güveni arttıran bir şey. Oyun içerisinde hep beraber kaldık ve inancımızı yitirmedik. Her maça ayrı bir hikaye olarak bakıyor ve öyle hazırlanıyoruz. Hiçbir maçın kolay olmadığı bir yerde mücadelemizi sürdürmeye çalışacağız" diye konuştu.

RADONJIC: DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ ÇOK İYİYDİ
Kızılyıldız Telekom Başantrenörü Dejan Radonjic ise "İlk yarıda özellikle savunma açısından umduğumuz gibi değildik. Savunma problemleri yüzünden ikinci yarıda daha iyi çözümler bulmak zorunda kaldık. Maçın sonunda Darüşşafaka Doğuş çok iyiydi" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...