"Kazanmak istiyoruz"

Çaykur Rizespor'un kaptanı Sercan Kaya, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile yapacakları maçı kazanarak, önceki haftalarda yaşadıkları kayıpları telafi etmek istediklerini söyledi

NTV Spor 05.02.2016 - 14:02
"Kazanmak istiyoruz"

Futbolculardan Sercan Kaya ve Mehmet Akyüz, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesi, gazetecilerin sorularını cevapladı.     

Ligin ikinci yarısında çıktıkları iki maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Sercan, Eskişehirspor mücadelesinin de zor geçeceğini kaydetti.     
        
Rakipleri için galibiyetin umut ışığı olacağını dile getiren kaptan Sercan, "Biz de orta sıralara tutunup daha yukarı tırmanmak istiyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp iç sahada Gençlerbirliği karşısında kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz" dedi.     
        
Teknik direktör Hikmet Karaman'ın her zaman, futbolcuların farklı mevkilerde oynayabilmesi gerektiği tavsiyesinde bulunduğunu hatırlatan Sercan "Beni de hocam son maçlarda sağ bek olarak değerlendiriyor. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Yeni şeyler de öğreniyorum. Zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum. Maç içinde önde de oynayabiliyorum. Böylece oyun içinde farklı hamle gücümüz de oluyor" diye konuştu.    
 
Orta alan oyuncusu Mehmet Akyüz ise çok önemli bir maça çıkacaklarının altını çizerek, "Ya aşağı ya da yukarı oynayacağız. Eskişehirspor'dan mutlaka üç puan almalıyız. Eskişehirspor'u yenip yukarılara tırmanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.     
        
Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselmenin takıma olumlu yansıdığını kaydeden Mehmet, "Kupa maçında kazanıp çeyrek finale yükselmek moralimizin düzelmesini sağladı. Şimdi daha iyi ve moralli çalışıyoruz. Takım olarak iyi durumdayız. Amacımız Eskişehirspor'u yenip daha da moral bulmak" şeklinde konuştu.     

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Yeşil-mavili futbolcular, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.     
        
Koşunun ardından iki gruba ayrılan futbolcular taktik ağırlıklı maç yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışma ilk 15 dakikanın ardından basına kapalı devam etti.     

Sayfa Yükleniyor...