Arsenal nihayet Mesut!

İngiltere Premier Lig'de son haftaların düşüşteki ekiplerinden Arsenal, Bournemouth deplasmanında kötü gidişe dur dedi. Londra ekibi, rakibini 2-0 yenerken goller Mesut Özil ve Alex Oxlade-Chamberlain'den geldi.

NTV Spor 07.02.2016 - 17:17
Arsenal nihayet Mesut!

Bournemouth maçına kadar ligde oynadığı 4 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen ve bu mücadelelerde 3 beraberlik 1 de yenilgi alan Arsenal nihayet kötü gidişe dur dedi.

Şampiyonluk yolunda ummadığı kayıplar yapan Arsenal'i 23. dakikada Mesut Özil 1-0 öne geçirdi. Türk asıllı Alman oyuncu, cezasahasına gelen topu sağ ayağıyla ağlarla buluşturdu.

88 saniye sonra bu kez sahneye Alex Oxlade Chamberlain çıktı. Daha önce lige yeni çıkan ekiplerle oynadığı 22 maçta 18 galibiyet ve 4 de beraberlik alan Arsenal, bu sezonun aynı kategorideki Bournemouth karşısında Chamberlain'in golüyle 2-0 öne geçti.

Kalan dakikalarda iki takımın da çabası sonuç vermedi ve Arsenal karşılaşmayı 2-0 galibiyetle tamamladı.

Arsenal bu galibiyetle puanını 48 yaptı ve Manchester City'nin haftayı 3-1'lik Leicester City yenilgisiyle kapamasının ardından 3. sıraya çıktı. Londra ekibinin, lider Leicester City ile arasındaki 5 puan fark devam ederken, Bournemouth 28 puanda kaldı.

Sayfa Yükleniyor...