Güneş'ten tek değişiklik!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Gaziantepspor'u konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Bucaspor maçının 11'inde tek değişiklik yaptı.

NTV Spor 07.02.2016 - 20:18
Güneş'ten tek değişiklik!

Güneş, siyah-beyazlı ekibin Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Bucaspor'la yaptığı ve 2-0 kazanarak çeyrek finale kaldığı maçta ilk 11'de görev yapan, ancak hafta içi Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm'ün yerine defansta yeni transferlerden Marcelo Guedes'e şans verdi. Tecrübeli teknik adam, diğer 10 oyuncuda ise değişikliğe gitmedi.

Kaleyi Tolga Zengin'e emanet eden Güneş, defansı Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Marcelo Guedes ve İsmail Köybaşı 4'lüsünden oluşturdu.

Defansın önünde Atiba Hutchinson'ı oynatan siyah-beyazlı teknik adam, orta alanın sağında Gökhan Töre'ye, ortada Oğuzhan Özyakup ve Jose Sosa'ya, sol kanatta ise Olcay Şahan'a görev verdi. Beşiktaş'ın ileri ucunda ise Mario Gomez yer aldı.

Siyah-beyazlı ekipte Denys Boyko, Alexis Delgado, Necip Uysal, Serdar Kurtuluş, Ricardo Quaresma, Kerim Frei ve Cenk Tosun ise yedek soyundu.

Sayfa Yükleniyor...