"Kaldığımız yerden devam ediyoruz"

Gaziantepspor maçında kritik kurtarışlar yapan Tolga Zengin "Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugünkü performansımızı devam ettirmek zorundayız" dedi

NTV Spor 07.02.2016 - 21:31
"Kaldığımız yerden devam ediyoruz"

Dnipro'dan Denys Boyko'yu transfer eden Beşiktaş'ta Gaziantepspor maçına 11'de başlayan ve yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken kaleci Tolga Zengin “Uzun zamandan beri lig maçı yapamıyorduk. Allah'a Şükür bugün maçımızı tamamladık. Güzel bir başlangıç yaptık. Rakiplerin puan kaybettiği haftada kazanmamız iyi oldu. Şimdi lig ve erteleme maçlarımız var. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugünkü performansımızı devam ettirmek zorundayız” dedi.

Tecrübeli file bekçisi Dennis Boyko'nun gelişiyle ilgili ise “Rekabet hepimizi geliştirir. O da buraya çok uzaklardan geldi. Ona da yardımcı oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Hepsi bu takımın şampiyon olması için. Her şey güzel gidiyor. İnşallah her şey güzel biter” ifadelerini kullandı.

Tolga, defanstaki yeni transferler Marcelo ve Alexis ile ilk defa oynamasının sorulması üzerine de “Her şey iyiydi aslında. Alexis ve Marcelo ile ilk defa oynadım. Uyum sorunu yaşamadım. Futbolun dili birdir. Sadece benimle alakalı değil defans bloğu uyumlu oynadı. Tek üzücü olan Rhodolfo'nun sakatlığıydı. İnşallah onun da ciddi bir şeyi yoktur ve en kısa zamanda aramıza döner” diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...