Zor da olsa Real!

Luka Modric Real Madrid'i adeta ipten aldı. Barcelona ve Atletico'nun kazandığı hafta puan kaybına tahammülü olmayan Real, Hırvat yıldızının 85'teki golüyle zorlandığı Granada deplasmanından 3 puan çıkardı.

NTV Spor 07.02.2016 - 23:32
Zor da olsa Real!

La Liga'nın 23. haftasında Real Madrid, düşme hattında bulunan Granada karşısında çok zorlansa da sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

İlk yarıda Granada daha düzenli ve atak oynayan taraf olsa da Success ve Penaranda ile girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Maçın 30. dakikasında Karim Benzema'nın golüyle öne geçen Real Madrid, ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı.

İkinci yarı aynı oyun düzenini koruyan Granada, aradığı golü 60. dakikada El Arabi'nin ayağından buldu ve skoru 1-1 yaptı. Real Madrid'e 3 puanı getiren golü ise 85. dakikada Luka Modric attı. Granada deplasmanında 3 puan alan Real Madrid, şampiyonluk yarışı veren lider Barcelona ve 2. sıradaki Atletico Madrid gibi haftayı puan kaybına uğramadan kapattı.  

Teknik direktör Zinedine Zidane yönetiminde La Liga'da ikinci deplasman maçına çıkan Real Madrid, ilk galibiyetini de almış oldu. Real Madrid, Zidane yönetiminde 21. haftada Real Betis ile 1-1 berabere kalmıştı.

Sayfa Yükleniyor...