"Hocamız çok değişik bir kadro çıkardı"

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında ligin şampiyonluk adaylarından Beşiktaş karşısında iyi bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

NTV Spor 11.02.2016 - 00:31
"Hocamız çok değişik bir kadro çıkardı"

Şan, 2-1 kazandıkları maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.     

Ligde ve kupada başarılı olmak için mücadele ettiklerini anlatan Şan, "Şu anda şampiyonluğun en büyük adayı olan Beşiktaş'a karşı iyi bir galibiyet aldık. Hedefimiz zaten üst sıralarda yer edinmek. Ziraat Türkiye Kupası'nda da gidebileceğimiz yere kadar gitmekti. Hocamız çok değişik bir kadro çıkardı bugün. Özellikle fazla şans bulamayan oyuncuları değerlendirdi. Onlar da kendilerine verilen bu şansı değerlendirdi" dedi.     
        
Şan, maçın ikinci yarısında hava şartlarının kendilerine avantaj sağladığını dile getirdi.     
        
Hava şartlarına rağmen her iki takımın da iyi mücadele ettiğini vurgulayan Şan, "Rövanş maçı için iyi bir skor elde ettiğimizi düşünüyorum. Konya'da son iki sezondur çok güzel bir futbol havası var. Anadolu'da seyirci sayısı olarak birinci sıradayız, Passolig'te birinci sıradayız. Futbola, Süper Lig'e bir güzellik katmaya çalışıyoruz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biraz futbolun marka değerinin artırılması gerektiğini düşünüyorum. Bu sene de Beşiktaş gayet güzel futbol oynuyor. Şampiyonluğu hak eden bir takım olduğunu düşünüyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...