Türkiye - Fransa voleybol maçı bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Filenin Sultanları maçı ne zaman?

Ay-yıldızlı temsilcimiz, ilk haftası Antalya’da organize edilen Milletler Ligi’nin dördüncü maçında Fransa ile karşı karşıya geliyor. Geride kalan mücadelelerde Japonya ve İtalya’ya mağlup olan Filenin Sultanları, Fransa karşısında galibiyet hedefliyor. Daniele Starelli’nin öğrencileri, 16 takımın yer aldığı organizasyonu ilk 8 sırada tamamlayarak finallerde mücadele etmeyi hedefliyor. Fransa mücadelesi öncesinde Melissa Vargas, Zehra Güneş, Ebrar Karakurt gibi oyuncuların performansı merak ediliyor. Türkiye - Fransa mücadelesi Antalya Spor Salonu’nda oynanacak. Peki Türkiye - Fransa maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları maçı hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 19.05.2024 - 19:30
Son Güncelleme: 19.05.2024 - 19:30
Türkiye - Fransa voleybol maçı bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Filenin Sultanları maçı ne zaman?

Türkiye ve Fransa ’nin ilk haftasının dördüncü maçında karşı karşıya geliyor. Ay-yıldızlılar organizasyonda oynadığı ilk mücadelede Japonya’ya final setinde mağlup olurken ardından Hollanda’yı 3-1’le geçmişti. Filenin Sultanları, İtalya karşısında parkeden 3-1 mağlubiyetle ayrıldı. FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Türkiye, Fransa galibiyetiyle moral bulmak istiyor. Antalya etabının sona ermesinin ardından ikinci haftada ABD’de de ve son hafta Çin’de yapılacak. Finallere kalan son 8 takım Tayland’da şampiyonluk için mücadele edecek. Türkiye - Fransa mücadelesi ise yoğun ilgi görüyor. Peki Türkiye - Fransa voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Türkiye - Fransa maçı hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

?

A Milli Kadın Takımımız, Milletler Ligi’nde Fransa ile karşı karşıya geliyor. Türkiye - Fransa mücadelesi bu akşam saat saat 20:00’da başlayacak.

Daniele Santralle yönetimindeki Filenin Sultanları, Antalya Spor Salonu’nda oynanacak mücadeleyi taraftarların da desteğiyle kazanmak istiyor.

Türkiye, Fransa karşısında parkeden galibiyetle ayrılması durumunda Antalya etabını 2-2 ile tamamlayacak.

?

Türkiye - Fransa mücadelesi TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanacak. Kritik mücadelede sakatlığı sebebiyle Eda Erdem Dündar forma giyemeyecek. Tecrübeli oyuncunun ABD etabında takıma katılması bekleniyor. Gözler ise son olarak İtalya maçına damga vuran Melissa Vargas’a çevrildi. Yıldız oyuncu talya karşısında 32 hücum ve 1 blokla toplamda 33 sayı üretti.

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI GALİBİYET PEŞİNDE

Ay-yıldızlı takımımız geride kalan üç mücadelede 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti. Dünya 1 numarası Türkiye, ilk maçında Japonya’ya final setinde 3-2 mağlup olurken ardından ikinci maçında Hollanda ile karşı karşıya geldi. Avrupa voleybolonun dikkat çeken takımlarından olan Hollanda karşısında parkeden 3-1 galibiyetle ayrılan Ay-yıldızlılar son mücadelesinde ise İtalya’ya 3-1’lik skorla kaybetti.

ABD’DE OYNANACAK İKİNCİ HAFTA PROGRAMI BELLİ OLDU

Antalya etabının tamamlanmasının ardından Filenin Sultanları ABD’ye hareket edecek. ABD’de düzenlenecek ikinci haftada Türkiye, ilk mücadelesini Almanya ile oynayacak.

29 Mayıs Çarşamba: Almanya-Türkiye
31 Mayıs Cuma: Sırbistan-Türkiye
1 Haziran Cumartesi: Güney Kore-Türkiye
2 Haziran Pazar: ABD-Türkiye

Sayfa Yükleniyor...