Fred davasında son durum

Fenerbahçe Kulübü, geçen yıl temmuz ayında oynanan Copa America'da dopingli çıkmasına rağmen Shakhtar ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında görev alan Fred ile ilgili itiraz sürecini sürdürüyor. Sarı-lacivertli kulübün yöneticisi Şekip Mosturoğlu, karşı taraftan tazminat talep ettiklerini söyledi.

NTV Spor 30.04.2016 - 12:31
Fred davasında son durum

Fenerbahçe Olağan Divan Kurulu toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı.

Üyelere seslenen hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Şekip Mosturoğlu, sezon başında Shakhtar Donetsk ile oynanan Şampiyonlar Ligi eleme maçında rakip takım oyuncularından Fred'in dopingli oynamasıyla ilgili yürütülen itiraz sürecini anlattı. Mosturoğlu, sürecin tazminat talebine döndüğünü söyledi.

Geçen yıl Copa America'da Brezilya formasıyla mücadele ederken yasaklı madde kullandığı belirlenen Fred, Shakhtar Donetsk ile Fenerbahçe arasında geçtiğimiz temmuz ayında oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında görev almıştı. Bunun üzerine Fenerbahçe Yönetimi, dopingli futbolcu oynattığı gerekçesiyle Shakhtar Donetsk hakkında UEFA'ya şikayette bulunmuş ama bu itiraz reddedilmişti. FIFA daha sonra Fred'i futboldan 1 yıl men etmişti.

Fenerbahçe Yöneticisi Şekip Mosturoğlu, divan kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada futbolda şampiyon olacaklarını söylerken, kulübün diğer branşları hakkında da bilgi verdi.

Sayfa Yükleniyor...