"Bir daha atmayacağım!"

Ligdeki gol sayısını 24'e çıkaran Mario Gomez, kaçırdığı penaltıyla ilgili olarak "Galiba son olacak çünkü takımı riske atmak istemiyorum. Burada önemli olan takımın başarısı" dedi

NTV Spor 30.04.2016 - 21:41
"Bir daha atmayacağım!"

Beşiktaş'ın Kayserispor'u 4-0 yendiği maçta bir gol atan ancak bir de penaltı vuruşundan yararlanmayan Mario Gomez, galibiyetle ilgili olarak "Bugünkü maça çok iyi, çok yoğun ve yüksek bir motivasyonla başladık. Golleri bulduk. Savunmada hata yapmadık. Kayserispor'un tüm maç boyunca bulduğu 1 veya 2 pozisyon var. Bu akşam mutlu olmalıyız. Her anlamda güzel bir akşam oldu" dedi.

Kaçırdığı penaltıyla ilgili de konuşan Alman yıldız, "Galiba son penaltı olacak çünkü takımı riske atmak istemiyorum. Burada önemli olan takımın başarısı. Gereksiz bir şekilde gereğinden fazla sert vurdum ve penaltı kaçtı" itirafında bulundu. 

Ligde bu sezon 24 gole ulaşan Gomez, kariyerinde en çok golü hangi takımda attığı sorusunu "En çok golü Bayern Münih'te attım. Orada 4 sene boyunca oynadım. Buradaki oynadığım dakika ve gol sayısını dikkate aldığımızda iyi bir istatistik var. Bu goller önemli ve iyi bir hedef için atılıyor. Bunlar çok güzel goller. Bu maçı da domine ettik ve kazandık" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...