Vodafone Arena bereketi!

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, futbolda bu sezon şampiyonluğu hak ettiklerini ifade etti. Albayrak, yeni statla birlikte 19-20 milyon Lira olan maç hasılatının 120 milyon Lira'ya çıkacağını açıkladı.

NTV Spor 02.05.2016 - 17:06
Vodafone Arena bereketi!

Beşiktaş dergisinin mayıs sayısında yer alan röportajında Albayrak, hedefledikleri tüm işleri başardıklarını kaydetti.

Teknik direktör Şenol Güneş'in 40 yıllık Beşiktaşlı gibi camiayı sahiplendiğini vurgulayan Albayrak, "Beşiktaş için güneşli günler başladı. Bu sene biz şampiyonluğu hak ediyoruz. Her maçımız bir şampiyonluk kutlaması halinde olmalı. Aslında sadece stat değil birçok iş yaptık ama stadyum çok büyük bir iş olduğu için diğerleri onun gölgesinde kalıyor. Altyapının bulunduğu Fulya'daki Hakkı Yeten Tesisleri'ne yatırım yaptık. A takımımızın bulunduğu Nevzat Demir Tesisleri'ne on iki senedir çivi dahi çakılmamıştı, orayı modernize ettik. Pendik'te Süleyman abi (Süleyman Seba) zamanında alınmış tesis perişan bir haldeydi, orayı yeniliyoruz. Şan Ökten Tesisleri yenileniyor. Akatlar'da kulübümüze yeni bir yer kazandırdık. Beş bin metrekare kapalı alanda, genel kurul üyelerimizin kullanacağı bir sosyal tesis yapıyoruz. Bolu Gerede'de otuz üç dönüm araziyle, uzun bir zamandan sonra Beşiktaş'a bir tapu kazandırdık. Bunun gibi birçok şey yaptık, yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

"MAÇ HASILATI 120 MİLYON LİRA"
Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla Beşiktaş'ın önünün açıldığını belirten Albayrak, maç hasılatının 6 kat artacağını kaydetti.

Sponsorluk anlaşmalarına da değinen Beşiktaşlı yöneticinin ifadeleri şöyle:

"Biz gelmeden önce Beşiktaş'ın senelik maç hasılatı 19-20 milyon liraydı. Vodafone Arena ile bugün bu rakam 120 milyon lira. Altı kat artış söz konusu. Bu müthiş bir rakam. Sağladığımız güven ve itibar sayesinde bugün rakiplerinin topladığından daha fazla, Beşiktaş'ın sponsorluk anlaşması var. Dünyanın sayılı uluslararası başarılı firmalarından Vodafone ile önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attık. Yine ulusal ve uluslararası arenanın en başarılı şirketlerinden Koç Holding'i geri kazandık. Göreve geldiğimizde Adidas ile anlaşmamız senelik üç milyon dolardı. Bu anlaşmayı yirmi beş milyon dolara çıkardık."

Devletten karşılıksız bir yardım almadıklarını anlatan Metin Albayrak, "Spor Toto ile sponsorluk anlaşması yaptık. Burada bir yanlış anlamaya da açıklık getireyim. Devlet bize karşılıksız herhangi bir yardımda bulunmadı. Verilen paranın karşılığı, belli bir süre için yapılan sponsorluk anlaşmasıdır, tribünün isim hakkıdır." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...