"Yardım haberleri yapmayın"

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Soma faciasında yaşamını yitiren ailelere yapılan yardımların kamuoyuna yansımasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan deneyimli file bekçisi bu tür yardımların özenli veya hiç haber yapılmaması çağrısında bulundu.

NTV Spor 23.05.2016 - 11:54
"Yardım haberleri yapmayın"

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Soma faciasında yaşamını yitiren madencilerin ailelerine yardım yaptığı haberleri basına yansırken, deneyimli file bekçisi olaydan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Volkan Demirel, "13 Mayıs 2014'te Soma'da meydana gelen maden faciası herkes gibi beni de çok derinden yaralamıştır. Vefat eden 301 madencimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine tekrardan başsağlığı dilerim. İhtiyaç duyulduğu dönemlerde ben ve takım arkadaşlarım elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Destek olmaya da devam edeceğiz. Ama bu desteklerin haber olmasından rahatsızlık duymaktayız. Bunun gibi hassas konularda daha özenli haber yapılmasını, hatta hiç haber yapılmamasını rica ederim" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...