ManU'da buluşuyorlar!

Manchester United'da Zlatan İbrahimoviç rüzgarı esiyor. Kulübün yeni menajeri olması beklenen Jose Mourinho, Inter'de bir dönem birlikte çalıştığı İbrahimoviç'in transferini istedi. İngiliz basınına göre golcü oyuncu da, United forması giymeye sıcak bakıyor.

NTV Spor 25.05.2016 - 12:12
ManU'da buluşuyorlar!

Manchester United'de Louis can Gaal'in görevine son verilmesinin ardından yeni bir dönem başlıyor. Menajerlik koltuğunda gelecek sezondan itibaren Jose Mourinho oturacak. Mourinho'nun transfer listesindeki ilk ismin ise Zlatan İbrahimoviç olduğu belirtiliyor. Paris Saint-Germain macerasına son veren İbrahimoviç'in bonservisi elinde. 34 yaşında olmasına karşın, hala Avrupa'nın en etkili forvetleri arasında gösterilen İbrahimoviç'in de, yıllık net 10 milyon Sterlin karşılığında, United forması giymeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

İngiliz basınına göre, United yönetimi, Çin'den de çok cazip teklifler alan İbrahimoviç'e, 1 yıllık anlaşma teklif edecek. Parlak kariyeri boyunca hiç Premier Lig ekibinde forma giymeyen golcü oyuncunun, İnter'de bir dönem birlikte çalıştığı Jose Mourinho ile yeniden biraraya gelmek için,  United Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak olsa da, teklifi kabul edeceği yorumları yapılıyor.

Hollanda, İspanya, İtalya ve Fransa liglerinde şampiyonluk yaşayan İbrahimoviç, 4 yıl formasını giydiği Paris Saint-Germain'den, "kulüp tarihinin en golcü oyuncusu" unvanıyla ayrılmıştı.

Sayfa Yükleniyor...