"Bizim için gurur verici!"

A Milli Futbol Takımımız ile Antalya'da hazırlık maçı yapacak olan Karadağ'ın teknik direktörü Ljubisa Tumbakovic, büyük bir geleneğe sahip bir milli takımla oynamanın kendileri için gurur verici olduğunu söyledi.

NTV Spor 28.05.2016 - 19:18
"Bizim için gurur verici!"

Ljubisa Tumbakovic, Antalya Arena'da düzenlediği basın toplantısında, Türkiye maçının kendileri için çok önemli olduğunu bildirdi. Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edeceğini hatırlatan Tumbakovic, "Türkiye ile ilk defa karşılaşacağız. Büyük bir geleneğe sahip olan bir milli takımla oynamak bizin için gurur verici. Türkiye, son dönemlerde iyi sonuçlar alan inanılmaz bir takım. Son derece etkili ve kaliteli futbolcuları var. Bizim de çok ciddi eksikliklerimiz bulunuyor. En iyi oyuncularımızdan Stefan Savic, Şampiyonlar Ligi final maçına çıkacak." dedi.

Oyuncularının hemen hemen hepsinin takımlarının hazırlık kampları kapsamında daha önce Antalya'ya geldiğini anlatan Tumbakovic, kente yapılan yeni stadın çok güzel olduğunu kaydetti.

Karadağ Milli Takımı'nın yeni bir oluşum içerisinde olduğunu vurgulayan Tumbakovic "Ülke olarak küçük olabiliriz ama çok kaliteli futbolcuların çıktığını söyleyebilirim. Bir geçiş dönemindeyiz. Çok genç ve yetenekli oyunculara sahibiz." diye konuştu.

Öte yandan Karadağ Milli Takımı, Türkiye maçının hazırlıkları kapsamında maçın oynanacağı Antalya Arena'da antrenman yaptı. Teknik direktör Ljubisa Tumbakovic yönetimindeki antrenman, ilk 15 dakikanın ardından basına kapalı gerçekleştirildi.

Sayfa Yükleniyor...